deso-installatietechniek-breda-slide-home-10-11
deso-installatietechniek-breda-slide-home-10-12

CV-INSTALLATIES

U kunt bij ons terecht voor een complete installatie
Neem contact op

Installateur voor de aanleg van centrale verwarming


Werkt de centrale verwarming niet meer naar behoren of wilt u de huidige radiatoren vervangen voor vloerverwarming? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met verstand van zaken en jarenlange ervaring zorgen wij als deskundig installateur voor een optimaal warmtecomfort en een betrouwbare cv-installatie.

Advies


Het aanbod in cv-ketels, boilers, radiatoren, convectoren en vloerverwarming is erg groot. Daarom helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuze. Naar aanleiding van uw huidige situatie, persoonlijke wensen en uw budget brengen wij een gedegen advies uit. Vervolgens ontvangt u een geheel vrijblijvende offerte op maat voor de levering en installatie van uw centrale verwarming.


Installatie

Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen of vervangen van cv-ketels en het aanleggen van complete verwarmingsinstallaties. U kunt vertrouwen op een goedwerkende en veilige cv-installatie, waar u jarenlang geen omkijken naar heeft. Bovendien heeft u garantie op de verrichte werkzaamheden en het product.

DESO-Installatietechniek-Breda-afbeelding-naast-4

Offerte aanvragen


Voor meer informatie of voor het aanvragen van een offerte kunt u gerust contact met ons opnemen. Als vakkundig installateur zorgen we te allen tijde voor een professionele installatie van uw cv-ketel, boiler, convectoren, radiatoren en/of vloerverwarming.

Maak afspraakTop