Deso Technisch Service Buro
Lijst limit 3
Pagina: «   1   »
firstdiff
Deso Technisch Service Buro Deso Technisch Service Buro

Deso TSB uit Breda: vakbekwame installateur en loodgieter

Deso Technisch Service Buro is sinds 1995 werkzaam als professioneel loodgieter en installateur in de regio Breda. Wij zijn 100% thuis in cv-installaties, storingen, stadsverwarming, loodgieterswerk, gasinstallaties, sanitair en elektra/telematica. U kunt bij ons rekenen op een snelle dienstverlening en een uitstekende service. Bovendien zorgen we altijd voor een gedegen advies op maat, zodat het eindresultaat altijd aan uw verwachtingen voldoet.


Alles onder één dak

Wij verzorgen uw opdracht van A tot Z. Indien er werkzaamheden zijn waarvoor andere vaklieden nodig zijn, benaderen wij een onderaannemer. Hierdoor heeft u slechts één aanspreekpunt, wel zo makkelijk! Van het eerste advies tot de uiteindelijke installatie en oplevering verzorgen wij met deskundig vakmanschap.

 

Ook voor aannemers

Deso is behalve voor particulieren ook werkzaam voor diverse aannemers. Zo assisteren wij hen met prijscalculaties en voeren wij diverse werkzaamheden uit op het gebied van cv, sanitair, elektra en loodgieterswerk.

 

Wij zijn uw loodgieter en installateur voor:

- centrale verwarming

- cv-ketel onderhoud en storingen

- stadsverwarming

- sanitair

- gas- en waterinstallaties

- elektra en telematica

 

Offerte aanvragen

Wij hopen u hiermee een kleine indruk te hebben gegeven van ons bedrijf. Kijkt u eens rustig rond op onze site. Wilt u meer weten over onze diensten of prijzen? Neem dan gerust contact op voor meer informatie of voor het aanvragen van een geheel vrijblijvende offerte. Als ervaren loodgieter en installateur staan we altijd voor u klaar in de regio Breda!Meer  Neem contact met ons op

Uitgelicht...